動画配信

2021 / 10 / 22 (金)

[Video] ROLES Talk Episode 001: Naval Developments in the Indo-Pacific (English subtitles)

ROLES Talk Episode 001: Naval Developments in the Indo-Pacific (English subtitle)

ROLES has started ROLES Talk, the official English YouTube series that features lively, in-depth discussions with experts on pressing issues in politics and security.

In the special inaugural episode,  ROLES Talk host Ryo Hinata-Yamaguchi (@tigerrhy Research Center for Advanced Science and Technology) and Collin Koh Swee Lean (@CollinSLKoh S. Rajaratnam School of International Studies) to discuss some of the key naval developments in the Indo-Pacific. Dr. Koh shares his invaluable insights about the important developments not only concerning China and the United States, but also the strategies and naval capabilities of the Southeast Asian states, as well as their implications.

動画配信

2022.01.06 (木)

【動画配信】ROLESCast #007 「カザフスタン情勢の急転ー突発的な政権動揺の背景と影響」(小泉悠専任講師、山口亮特任助教)

動画配信

2021.12.23 (木)

【国際発信】『シャルクルアウサト』に寄稿 2021年のインド太平洋情勢について(池内恵教授)

動画配信

2021.12.22 (水)

【社会への発信】資源エネルギー庁の「石天小委」の会議に出席(池内恵教授)

グローバルセキュリティ・宗教分野

Videos/Podcasts

2021.12.16 (Thu.)

ROLES Talk Episode 005: Japan-US Alliance: Prospects and Issues

Research Project on "Japan’s Choices in the Era of Inter-Regime Competition"