動画配信

2022 / 04 / 06 (水)

Israel Month International Webinar #1: Israel and Japan in the New World Order

March 16, 2022 (ZOOM Webinar)
The Year 2022 marks the 70th anniversary of the establishment of diplomatic relations between Israel and Japan. Despite the COVID-19 restrictions, the economic relationship between Israel and Japan has continued to deepen over the past year. In addition to the recent economic ties between the two countries, and the following the recent global and regional development, such as China’s growing power and the Abraham Accords in 2020, what is the change and continuity in Israel-Japan relations? What are the next steps?
At this webinar, Prof. Nissim Otmazgin, a renowned expert in Japanese studies from the Hebrew University of Jerusalem, will provide a unique insight into the evolving relationship between Israel and Japan. Furthermore, this webinar will address certain issues related to the past, present and future of the relationship between the two countries.

Videos/Podcasts

2022.06.23 (Thu.)

Episode 009: Japan’s National Security Strategy and Defense Planning

Videos/Podcasts

2022.05.12 (Thu.)

Episode 008: Global Security Challenges Today

動画配信

2022.04.30 (土)

"The World of Balance of Threat: The Origins of Alliances Revisited" 「脅威の均衡による世界:『同盟の起源』再考」

Videos/Podcasts

2022.04.30 (Sat.)

Webinar “Shaping the Future of the Japan-US Alliance” with Zach Cooper

Videos/Podcasts

2022.04.06 (Wed.)